Min Jul - med Annette von Einem

BO BEDREs eksklusive digitale julekursus

   Mød Annette von Einem

Lær at lave professionelle juledekorationer med ting, du selv finder i naturen.

Deltag på BO BEDREs eksklusive julekursus med blomsterdesigner og trendsætter, Annette von Einem, som vil lære dig professionelle metoder og teknikker, så du selv kan lave juledekorationer, der ligner en million. År efter år.

Normalt er Annette von Einems kurser forbeholdt branche-professionelle*, men i år har hun udviklet et digitalt julekursus kun til BO BEDREs læsere, og du kan komme med!

Du lærer både hvor og hvad, du skal samle i skoven, og hvordan du bagefter binder dekorationerne, så de bliver små kunstværker.

Se alt det, du får med i kurset længere nede på siden.


 

Del dit kursus med andre

Julen er bedst i selskab med familie og venner. Derfor er vores julekursus også udviklet, så du kan dele det med andre. Vi anbefaler, at du gør en dag - eller flere - ud af det. Saml dem du holder af, gå i skoven og saml materialer med Annette von Einems guide i hånden, og gå derefter hjem og bind jeres dekorationer, mens hun guider jer igennem.

Bliver I i tvivl, kan I altid spørge Annette undervejs i Min Jul-gruppen, som alle deltagere får adgang til, når de tilmelder sig.

Hvad indeholder julekurset?

Når du har tilmeldt dig, får du adgang til kurset med det samme. Det indeholder seks lektioner med Annette von Einem, som underviser i over 1,5 time.

På kurset vil du lære, hvordan du selv laver:

  • Kalenderlys (en let version og den mere professionelle)
  • Adventskrans (en let version og den mere professionelle)
  • Dørkrans (en let version og den mere professionelle)

Og så har Annette von Einem udviklet tre samleguider til skoven, som du kan tage med, når I skal finde materialer.

  • Samleguide - kalenderlys
  • Samleguide - adventskrans
  • Samleguide - dørkrans

Derudover får du som bonus:

  • Invitation til en aften i Annette von Einems værksted, kun for deltagere på kurset.
  • En adventskalender med ekstra materiale fra Annette von Einem, som du modtager hver søndag i december (per mail).
  • Opskriftshæfte med vores ultimative bagværksopskrifter fra BO BEDRE.
  • Mulighed for at spørge Annette til råds undervejs i den lukkede Facebook-gruppe "Min Jul".

OG! Så får du selvfølgelig alle dekorationer i seks trin-for-trin guider, som du kan printe ud og gemme til næste år.

Hele herligheden for kun 295* inkl. moms.

*Normalt koster Annette von Einem kursus over 1100 kr.


Du kan allerede starte nu 

Hvordan fungerer et digitalt kursus?

Har du ikke deltaget på et digitalt julekursus før, så frygt ej. Kurset er opbygget sådan, at Annette von Einem underviser dig trin-for-trin, præcis som havde du været der selv. Hele undervisningen består af video, særligt udviklede guider og e-magasiner, som du kan tilgå, når det passer dig.

Men Annette von Einem er ikke længere væk, end at du kan skrive til hende, hvis du kommer i tvivl.

Du modtager derudover to ugentlige emails fra din underviser med ekstra forkælelse og en reminder på, hvad du skal lave eller samle ind nu.

Få et smugkig fra julekurset

Nu må julen gerne komme...


Hvem er eksperten?


Anette von Einem
Anette von Einem

Annette von Einem har præget dansk blomsterdesign som trendsætter i over 18 år. Hun er blevet kaldt "blomsterkunstner", fordi hendes design og tankegang udfordrer de traditionelle måder at gå til håndværket på. Hendes dekorationer og binderiopgaver karakteriseres som at være kreative med højt kvalitetsniveau og fokus på fagligheden.

Igennem mange år har Annette von Einem leveret design og inspiration til BO BEDRE, og delt sine kreative design og unikke metoder med læserne. Hun er også kendt for sin undervisning og demonstrationer i blomsterverdenen.

Nu har hun for første gang lavet et personligt kursus kun til BO BEDREs læsere, hvor hun deler ud af sine bedste metoder, blomsterbindingsteknikker og design-idéer.


Du kan allerede starte nu 

Mød Annette von Einem

Blomsterdesigner, trendsætter og din underviser


Ofte stillede spørgsmål


Hvad kan jeg forvente af kurset?
"Udover at vi sammen laver tre helt unikke juledekorationer, som du kan præge med dine egne personlige detaljer, så lærer jeg dig blomsterbindings-teknik, som du kan bruge igen og igen. Om det er til påske, sommerkransen eller næste jul. Fagligheden fylder i kurset, så du lærer nogle af de tricks, jeg selv bruger hver dag."
Hvad har jeg lært når kurset er færdigt?
"Du har fået en ny faglighed, som kombineret med din fantasi, gør dig i stand til at lave dekorationer, der ligner en million. Derudover får du forhåbentlig øjnene op for de fantastiske materialer naturen gemmer på. Det er oppe i tiden at skabe et naturligt look, naturligvis pyntet op, og det vil vi udforske i kurset med de indlagte gåture, du skal ud på."
Skal jeg kunne noget i forvejen?
"Nej - jeg har lavet kurset sådan at ALLE kan være med. Uanset om du har taget blomsterbindingskurser før (så er den avancerede del til dig), eller er hel nybegynder. Du kan også tage børn eller børnebørn med i skoven og lære dem om de materialer, som kommer til at pynte i jeres hjem i december."
Hvad er godt at have klar inden kurset?
"Du skal have en god saks, en skarp kniv og ståltråd klar inden, du starter kurset, samt det pynt, du selv holder af. Jeg bruger sølv- og guldglitter, men du kan versionere dekorationerne, så de passer til din stil. Hvis I tager kurset sammen i en gruppe, kan I jo tage forskelligt pynt med hver især og dele. Jeg har lavet en huskeliste, som du får per mail, når du er tilmeldt kurset."
 

Kom på besøg hos Annette von Einem

Alle deltagere får en personlig invitation til Annette von Einems værksted på Frederiksberg i slut-november og start-december. Som en ekstra bonus trækker vi desuden lod om to billetter til en luksusbrunch og udvidet blomsterbindingskursus i blandt alle deltagere til en værdi af 2400 kr.

Du kan allerede starte nu